Trimestrul II de sarcina

Pot sa am relatii intime cu partenerul meu?

La multe gravide, dorinta sexuala creste caci sub influenta hormonilor de sarcina, vaginul este mai bine vascularizat si mai umed datorita secretiilor abundente si in acelasi timp sanii se maresc de volum si devin mai sensibili. Datorita cantitatii crescute de hormoni, starea psihica este foarte buna si in acealasi timp vei simti nevoia de mai multe manifestari de afectiune pe care sa le oferi si sa le primesti in acelasi timp.

Uneori datorita schimbarilor corpului, kilogramelor acumulate si senzatiei de oboseala poti sa te simti neatractiva si aici intervine rolul partenerului ce trebuie sa fie alaturi si sa te ajute si sa iti explice ca este doar o perioada ce va trece din punct de vedere al aspectului fizic.

Daca simti frecvent dureri de burtica sau de bazin sau ai avut sarcini pierdute peste 14 saptamani sau medicul ginecolog ti-a explicat ca ai o pozitie a placentei mai joasa atunci nu ai voie sa ai relatii sexuale si vei anunta de urgenta medicul ginecolog pentru a solicita un consult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *